Trettebergstuen

Kultur- og likestillingsministeren inviterer kulturen idretten og frivilligheten til et åpent dialogmøte om smittevern og veien videre. Kulturlivet demonstrerer mot det de mener er uforholdsmessige og urimelige coronatiltak.


Pin Pa Ytringsfrihet

Hadde jeg vært deg hadde jeg skammet meg Nok en gang så har kultur- og utelivsbransjen havnet mellom barken og veden.

. Den ene gir kompensasjon for avlyste og nedskalerte arrangementer. Jon Engen-Helgheim born 21 August 1981 is a Norwegian politician from the Progress PartyHe currently serves as a deputy member to the Storting since 2021 and was a representative to the Storting from 2017 to 2021. Anette Trettebergstuen ble utnevnt til kultur- og likestillingsminister 14.

Hun ble født i Hamar i 1981. Trettebergstuen har vært på Stortinget siden 2005 og medlem av Familie- og kulturkomiteen siden 2013. I stortingsvalget 2017 var hun Arbeiderpartiets førstekandidat i Hedmark.

Artister og arrangører står nå i en mye større usikkerhet og med et større ubehag enn vi gjorde i fjor på denne tiden. Økt usikkerhet med Trettebergstuen. Da smitten skjøt fart i høst ble stimuleringsordningen relevant igjen.

Trettebergstuen opplyser at formen hennes er sjaber og at hun har feber og hodepine og ikke får møtt kulturlivet som onsdag demonstrerte foran Stortinget. Hun har vært innvalgt på Stortinget fra Hedmark siden 2005 og ble på Arbeiderpartiets landsmøte i 2009 valgt inn i partiets sentralstyre. Jeg er jævlig skuffa over deg Kulturminister Anette Trettebergstuen.

Mai 1981 er en norsk politiker Trettebergstuen er kultur- og likestillingsminister i Jonas Gahr Støres regjering siden 2021. Anette Trettebergstuen født 25. The Brønnøysund Register Centre is a government body under Ministry of Trade Industry and Fisheries and consists of several different national computerised registers.

På møtet kan den som vil både komme med kommentarer og stille spørsmål om. Det skriver de på regjeringenno alle som vil kan melde seg på møtet her. Den andre stimulerer til nye arrangementer som ellers ikke er lønnsomme på grunn av restriksjoner.

Kulturminister Anette Trettebergstuen Ap har arvet to støtteordninger fra sin forgjenger Abid Raja V.


Pin On Amethyst Necklace Tiara


Pin On Amethyst Necklace Tiara

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel